martes, 14 de febrero de 2012

Nadal 2012 Terrassa
Aquest nadal el 2 de febrer els nens terrassencs han tingut un regal des de feia 2 anys que nevava tan en Terrassa. 




Aquí en el carrer de la rambla nevant, malgrat encara no hi havia cuejat. 














Acudit: 
  1. ¿Qué tipo de coches lleva Santa Claus
    Un Renol.
  2. Novetats 2012
Que podem dir d'aquest any: 


En l'estiu comença els jocs olímpics de Londres i la Eurocopa que Espanya segueix s'en la "campeona"













També diuen que aquest any es termina el món.




















Esports 2012

NBA
El retorn de Allen Iverson
Sense cap mena de dubte, si hi ha un jugador que l'aficionat de l'NBA troba a faltar és Allen Iverson. La seva qualitat com a jugador sumada a la seva baixa estatura el van fer molt estimat, fins el punt d'esborrar els seus problemes d'indisciplina. Després d'una temporada a Turquia, i amb 36 anys, Allen Iverson vol tornar a respondre sobre les pistes americanes.
Tothom va donar per acabada l'època d'Iverson a l'NBA quan, el 2010, va decidir deixar de jugar per dedicar-se a la seva filla (afligida per una malaltia) i als seus problemes matrimonials amb la seva dona.
Però, sembla que el base ha canviat el xip. Ha declarat que "està disposat a ajudar a qualsevol equip en el rol que sigui", i que "si algun equip el requereix per guanyar l'anell, que comptin amb ell". La llegenda de Filadelfia sembla haver recuperat la il·lusió per jugar al basquetbol, i ha deixat clar que mai més farà cas dels que el critiquen.











Futbol
Seung-Ho Paik, el Messi de Corea
En novembre de 2009, el Infantil B del FC Barcelona comparteix protagonisme en un torneig amistós que organitza la Penya Barcelonista de Sant Cugat/ amb la selecció Sub-14 de Corea. El primer dia va destaca el seu capità, Seung-Ho Paik, un mitja-punta ràpid, elegant i golejador, i Albert Puig, per aquell llavors tècnic del Infantil B, li va recomendar a Albert Benaiges, coordinador de la cantera blaugrana.
Puig va convençer al pare de Paik para que durant aquells dias s'entrenarà amb la promesa blaugrana en la Ciutat Esportiva i allí va seguir maravillant a tots els tècnics. El Barça se enamoró de Paik i Paik del Barça, més que del Madrid, i tras altre 'stage' posterior en Sant Joan Despí en la primavera de 2010 fichà per el club blaugrana.    
La Super Bowl va conseguir la major audiència de la història en EE.UU.
La disputa de la XLVI Super Bowl de la Lliga Nacional de Futbol Americano (NFL), que protagonitzant els Giants de Nova York contra els Patriots de Nova Anglaterra, va deixar una audiència de 111,3 milions d'espectadors en la televisió estadounidense, segons dates facilitades per la NBC, el canal que va transmitir el partit. Es trata de la major audiència registrada en un programa de la TV americana, superant l'anterior edició de la Super Bowl. En 2011, la final va ser seguida per televisió amb uns 111 milions de persones, es a dir, 300.000 menys que aquest any.
La igualtat en el marcador hasta l'últim segon del partit va ser que es dones mayor atenció, a demés del interès que genera l'espectacle de la cantant Madonna en mitja part del partit.El joc començà amb un 43,3 per cent d'audiència para la primera part que va acabar amb un avantatge de 10-9 per els Patriots i alcanzà el major índex del 51,8 en la recta final quan els Giants van remuntar en el quart període amb una desavantatge de vuit punts (9-17).
Economia España
Vamos muy mal, que vamos a decir.