lunes, 26 de marzo de 2012

Problemas informáticos en el siglo XV

Este vídeo es una parodia sobre una comparación de fechas y por lo se ve estemos donde estemos la gente sigue sin saber utilizar los ordenadores o las innovaciones que hayan.

Si os fijáis el título del vídeo esta mal escrito: "probemas" del siglo "informaticos" del siglo XV


Llicències de software

Si fas un click en la imatge 2 s'agranda i en l'imatge 1 és un link als exercicis..
1
https://docs.google.com/document/d/1PLuOgEsyEIQRUQLIjWkkoGyIyxaTezqV9hh-W95yUuw/edit

2

lunes, 19 de marzo de 2012


CREATIVE COMMONS

 
Reconeixement: El material creat per un artista pot ser distribuït, copiat i exhibit per tercers si es mostra en els crèdits.

Reconeixement - Sense obra derivada: El material creat per un artista pot ser distribuït, copiat i exhibit per tercers si es mostra en els crèdits. No se'n poden fer obres derivades.

 
Reconeixement - Sense obra derivada - No comercial: El material creat per un artista pot ser distribuït, copiat i exhibit per tercers si es mostra en els crèdits. No se'n pot obtenir cap benefici comercial .No se'n poden fer obres derivades.

 

Reconeixement - No comercial: El material creat per un artista pot ser distribuït, copiat i exhibit per tercers si es mostra en els crèdits. No se'n pot obtenir cap benefici comercial.

 

Reconeixement - No comercial - Compartir igual: El material creat per un artista pot ser distribuït, copiat i exhibit per tercers si es mostra en els crèdits. No se'n pot obtenir cap benefici comercial i les obres derivades han d'estar sota els mateixos termes de llicències que el treball original.

 
Reconeixement - Compartir igual: El material creat per un artista pot ser distribuït, copiat i exhibit per tercers si es mostra en els crèdits. Les obres derivades han d'estar sota els mateixos termes de llicències que el treball original.

 

Reconeixement (Attribution): El material creat per un artista pot ser distribuït, copiat i exhibit per tercers si es mostra en els crèdits.

 

Sense obra derivada (No Derivate Works): el material creat per un artista pot ser distribuït, copiat i exhibit però no es pot utilitzar per crear un treball derivat de l'original.

 
No comercial (Non comercial): el material original i els treballs derivats poden ser distribuïts, copiats i exhibits mentre el seu ús no sigui comercial.

 
Compartir igual (Share alike): el material creat per un artista pot ser modificat i distribuïts, però sota la mateixa llicència que el material que el material original.


Llicència de Creative Commons
Blog d'informàtica David Fernàndez de David Fernández està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 Espanya de Creative Commons